Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΟΠΑΔΟΙ ''ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ''

Τα όσα συνέβησαν χθες στο Τσίρειο, προβληματίζουν την ηγεσία της Αστυνομίας, για το τί δέον γενέσθαι, με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, δήλωσε ότι χθες οι χούλιγκαν στοχοποίησαν τα μέλη της Αστυνομίας, χρησιμοποιώντας σφεντόνες για τη ρίψη βολιών και βιδών εναντίον Αστυνομικών.
 Σε δηλώσεις στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κύριος Κατσουνωτός είπε ότι ''οι χούλιγκαν με τις χθεσινές απαράδεκτες και αποτρόπαιες πράξεις τους καταδεικνύουν ότι μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε επίδοξους δολοφόνους, αφού μεταβαίνουν σε αθλητικούς χώρους έχοντας μαζί τους φονικά όπλα''.
 Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι ήταν 1500 τελικά οι οπαδοί του Απόλλωνα που προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς έλεγχο και όρμησαν στους αστυνομικούς. Τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα έγιναν ουσιαστικα από τους οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι έριχναν κροτίδες. Κατά την αποχώρηση οπαδών του Απόλλωνα, άγνωστος  έριξε φωτοβολίδα με τη χρήση πιστολιού, η οποία έπληξε 20χρονο οπαδό του Απόλλωνα, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αριστερό καρπό και μώλωπα στον αριστερό μηρό και εισήχθη στο χειρουργείο όπου του έγινε χειρουργική επέμβαση. Από έρευνες που διεξήχθηκαν, εντοπίστηκαν σε ανοικτό χώρο τρεις μαθητικές τσάντες, οι οποίες περιείχαν μπουκάλες ουίσκι, σπρέι μπογιάς, πυρσούς, μάλλινες κουκούλες και πλαστικά γάντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου