Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΞΕΔΡΑ

Σε έκτακτη συνεδρία, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης αποφάσισε, με αφορμή τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν  πριν αλλά και μετά τον αγώνα με τον με τον Ερμή τα ακόλουθα:
1. Δεν αναγνωρίζει πλέον κανένα απολύτως σύνδεσμο φιλάθλων και ούτε εκπροσωπείται με οποιονδήποτε τρόπο η επίσημη Ανόρθωση μέσω των πιο πάνω συνδέσμων.
2. Προειδοποιεί όσους παράνομα χρησιμοποιούν είτε το όνομα του σωματείου είτε σύμβολά του σωματείου για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τους για προάσπιση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.
3. Η Βόρεια κερκίδα θα παραμείνει κλειστή για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής περιόδου

2010 - 2011 και θα φιλοξενεί από τούδε και στο εξής μόνο παιδιά των ακαδημιών της ομαδας, στρατιώτες και μαθητές σχολείων.
4. Θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε όλοι οι εντός και εκτός έδρας αγώνες της Ανόρθωσης να επιτηρούνται από άτομα τα οποία θα είναι εντεταλμένα να παραδίδουν στην αστυνομία όσους προβαίνουν σε οποιεσδήποτε αντιαθλητικές ενέργειες.
5. Θα συνεργαστεί με την Αστυνομία και με οποιεσδήποτε άλλες Αρχές με σκοπό την υιοθέτηση μέτρων για πάταξη του χουλιγκανισμού.
6. Προτρέπει όλους τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, που αποτελούν και την πλειοψηφία, να καταγγέλλουν στις αρχές του σταδίου ή/και στην Αστυνομία οποιεσδήποτε ανεπίτρεπτες συμπεριφορές και προσδοκεί στην συμπαράσταση των πολλών φίλων της ομάδας για απομόνωση και διωγμό των λίγων.
7. Δημιουργείται αμέσως Ταμείο Ασφάλειας Αγώνων και Καταπολέμησης του Χουλιγκανισμού  και ανοίγεται ειδικός λογαριασμός σε τράπεζα για να δέχεται εισφορές από φίλους του σωματείου. Όλοι οι πόροι που θα συσσωρεύονται θα διοχετεύονται για λήψη μέτρων  προς τον σκοπό της ασφαλούς και αθλητοπρεπούς διεξαγωγής αγώνων. Παράλληλα αποφασίζεται η διάθεση ενός ποσού ύψους 10% των προϋπολογιζομένων εσόδων κάθε αγώνα για τον ίδιο σκοπό. Στο πιο πάνω ταμείο ο Πρόεδρος κ. Κίκης Κωνσταντίνου έχει ήδη καταθέσει ένα πολύ σεβαστό ποσό ενώ το ίδιο έχουν πράξει και άλλα μέλη του Δ.Σ.
8. Το Δ.Σ. θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα και θα λάβει και οποιαδήποτε άλλα μέτρα χρειαστεί για τον σκοπό αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου